Scoutinggroep St. Jeroen Bambi - Hengelo

Speltakken - Welpen

Doordeweeks op woensdagavond
Wij zijn een leuk speltak met jongens en meisjes in de leeftijd van 6 tot en met 11 jaar oud en komen elke woensdag bij elkaar om met z'n allen leuke activiteiten te gaan doen. Dit kan zijn met z'n allen naar het bos, waterspelletjes (bij mooi weer), binnenspelen zoals dweilhockey en nachtwacht, broodjes bakken op het kampvuur, knutselen of tekenen voor bijvoorbeeld kerst of pasen en we gaan de laatste keer voor de zomervakantie zwemmen.

Zomerkamp
Tijdens de zomervakantie komen we allemaal weer bij elkaar en gaan we samen op kamp. Dit kamp is van maandag tot en met vrijdag en kan zijn in bijvoorbeeld Rijssen, Nijverdal, Borne of Haaksbergen. We gaan in ieder geval niet erg ver weg. Tijdens dit kamp worden er alleen maar leuke dingen gedaan en dit is meestal in een thema. Vorig jaar hadden we als thema bijvoorbeeld Piraten. Dit vonden alle jongens en meisjes erg leuk. Tijdens een zomerkamp doen we allemaal spelletjes wat ook bij een thema hoort.

1 keer per jaar gaan we met de gehele vereniging op kamp! In september is elk jaar een groepsweekend. Het ene jaar met een open dag en het andere jaar zonder open dag. Na deze opendag gaan we altijd met z'n allen leuke dingen doen en iedereen is er bij. Alle speltakken zijn aanwezig, dus als je een broer(tje) of zus(je) in een ander speltak hebt zitten, zijn we nog met z'n allen op kamp.


Wij hopen jullie ook een keer op woensdagavond te zien tussen 18:15 en 19:45.

Tot dan!

De Welpenleiding